Om Lösullsspecialisten

Teamet på Lösullsspecialisten

Vårt gäng på lösullsspecialisten är mycket duktiga, kompetenta och kunniga hantverkare. Vi jobbar alla gemensamt för att uppfylla vårt motto – Din vision är vårt mål.

Eventuell landing page

Lösullsspecialisten - din isoleringsfirma i Enköping & Västerås

Lösullsspecialisten är baserat i Enköping och grundat av Conny Landström, en man som såg fördelen med att isolera våra hem med lösull. Det fanns en unik möjlighet på marknaden i Enköping, där isoleringsfirman nu vuxit sig starkare genom åren och etablerat sig väl i både Enköping och Västerås.

Historien om oss

Behovet att isolera våra hem är något annat som är etablerat sedan många år tillbaka. Vi har länge behövt hålla våra inomhusklimat behagliga året om, särskilt har vi behövt ta itu med den kalla vinterkylan.

Vad är då den rätta lösningen? Cellulosa, det isoleringsmaterial vi arbetar med. Ett naturmaterial med miljöfördelar. Idag är vi ett mycket kompetent gäng med skickliga hantverkare som dagligen arbetar med att tillgodose era hem med ett behagligt inomhusklimat, oavsett årstid.

Vi läser Connys egna ord:

” Lösullsisolering är bra året runt, som min gamla farfar sa; Skyddar det mot kyla så skyddar det mot värme. Och han hade typ 6 skjortor på sig året om…”

Losullsspecialisten-hemsidabild

Isoleringsfirma i Västerås och Enköping

Bostäder eller större byggnadsprojekt? Vi löser det!

Vi isolerar med cellulosa till ditt just ditt projekt. Vårt sammansvetsade Lösullsspecialisten-gäng jobbar tillsammans på isoleringsfirman mot ett gemensamt mål. Målet är att uppfylla vårt motto – Din vision är vårt mål.

Byggisolering

Isoleringsmaterialet vi använder oss av är av märket Isocell och består till 90% av återanvända tidningar. Tidningarna utgörs av fibrer och det är dessa fibrer som kallas för cellulosa. Ett förnyelsebart material, direkt hämtat ur naturen med otroliga egenskaper för isolering. Frågan som återstår – hur arbetar vårt Lösullsspecialisten-gäng?

Construction Worker Insulating Wall with Fiberglass Batt

Lösullsisolering – din isoleringsfirma i Västerås & Enköping - hela Mälardalen

Behöver du isolera en ny eller en äldre byggnad? Perfekt, då har du kommit rätt. Vi arbetar med cellulosabaserad lösullsisolering – en effektiv isoleringsprodukt med många miljöfördelar – och vi gör det i såväl nya som gamla byggnader.

Vi finns för dig som behöver: