Isolera vinden för ett friskt hem i Enköping, Västerås & övriga Mälardalen

Vi isolerar din vind i Västerås och Enköping med lösull!
En smart investering för att minska kostnader och bibehålla ett behagligt inomhusklimat året om. Vi ser till att energin som används för att värma upp ditt hem, eller en större byggnad, även stannar där.

Har du ingen isolering, eller kanske en dålig isolering på vinden hemma kommer den varma luften försvinna rakt ut. Med tilläggsisolering med våra högkvalitativa material kan ni sänka era uppvärmningskostnader, spara mer energi och pengar, samtidigt om ni behåller värmen inomhus. Vinden är det stället i huset som är enklast att isolera, och det som ger mest effekt för ditt inomhusklimat.

Bra för miljön och för plånboken

Låt lösullsisoleringen bli ditt bästa och tryggaste val för ditt hem. Genom att isolera vinden hos kunder i Västerås och Enköping gör vi även en energibesparande åtgärd i hemmet. Att isolera vinden med lösull är en av de mest lönsamma åtgärderna för att minska kostnaderna för uppvärmningen av sitt hus.

Det är också ett bra alternativ ur den miljövänliga aspekten. När vi isolerar vinden hos er använder vi oss av cellulosa, ett material som består till 90% av återanvända tidningar. Materialet är därmed förnyelsebart, vilket gör att vi tillsammans med er, våra kunder, bidrar till en mer hållbar framtid.

Fördelarna är många, här nedan listar vi få av dem:

- Behagligt inomhusklimat året om

- Sänker energikostnaden

- Klimatsäkert

- Absorberar fukt

- Brandsäkert

- Motarbetar mögel

Det kommer både naturen och din plånbok att tacka dig för, under lång tid framöver.

Construction Worker Insulating Wall with Fiberglass Batt
Construction Worker Insulating Wall with Fiberglass Batt

Vad kostar det att isolera vinden?

Vi levererar rätt isolering på rätt plats, anpassat efter det ditt hem behöver. Oavsett om det avser isolering av vinden i bostäder eller större byggnadsprojekt i Västerås och Enköping så har vi maskiner för att lösa alla typer uppdrag.

Undrar du vad det kostar att isolera viden? Vår prislista och våra kalkyler skiljer sig från fall till fall beroende på omfattning och struktur, men en sak som alltid kvarstår är att slutresultat alltid ska levereras med kvalité, i tid & över förväntan. Vi kommer gärna ut till dig i Västerås och/eller Enköping för att ta reda på omfattningen och skapa oss en bild av uppdraget, därefter återkommer vi med en offert.

Önskar du att snabbt få en prisbild eller offert så kan du enkelt fylla i vårt offertformulär här på hemsidan. Vi ser fram emot att höra ifrån er. Vi hjälper dig att ta hand om din vind.

Construction Worker Insulating Wall with Fiberglass Batt

Lösullsspecialisten – Intresserad av våra övriga tjänster?

Behöver du isolera en ny eller en äldre byggnad? Perfekt, då har du kommit rätt. Vi arbetar med cellulosabaserad lösullsisolering – en effektiv isoleringsprodukt med många miljöfördelar – och vi gör det i såväl nya som gamla byggnader.

Vi finns för dig som behöver: