Isolera väggar med lösullsspecialisten i Enköping och Västerås

Maximera inomhuskomforten och minska energiförbrukningen genom att isolera väggarna i en nyproduktion eller redan uppreglade väggar inne eller ute på ditt gamla hus! Vi isolerar väggar i Enköping och Västerås, där vi skapar optimala förutsättningar för en energieffektiv inomhusmiljö. Ta det första steget mot en energieffektiv inomhusmiljö och kontakta oss idag!

Erfarenhet och expertis inom isolering

Vi har lång erfarenhet av att isolera väggar i Enköping och Västerås, där vi med vår expertis levererat hållbara och kostnadseffektiva resultat i många år.

För att säkerställa att väggisoleringen för din nyproduktion och gamla hus når sin fulla potential – är det fördelaktigt att involvera vår expertis i ett tidigt skede. På så sätt kan vi tillsammans identifiera och säkerställa den optimala lösningen för ett framgångsrikt resultat av dina isolerade väggar.

IMG_0644
Isolering lösull ikon

Energieffektiv Isolering av väggar med lösull

Isolering med lösull är en energieffektiv och hållbar metod som är särskilt lämplig för svåråtkomliga platser i exempelvis äldre hus som har äldre väggkonstruktioner, och där andra traditionella metoder kan vara begränsade. Samtidigt är det en effektiv och hållbar metod för nyproduktion. Fördelen med att isolera väggar med lösull, är att vi kan göra det på olika sätt.

Våra hållbara isoleringstjänster:

- Isolera vägg inifrån

- Isolera vägg utifrån

- Isolera innervägg

- Isolera yttervägg

Isolera vägg inifrån

När det inte är möjligt att isolera en vägg utifrån, funkar det lika bra att isolera en vägg inifrån. Däremot minskar golvytan vid väggisolering inifrån – men det gör arbetet lättare.

Isolera vägg utifrån

Rummens storlek påverkas inte invändigt när vi isolerar en vägg utifrån, de gamla väggarna får i stället extra värme. Det är i stället en mer omfattande process att isolera en vägg utifrån – så om du redan har planer på att ändra fasaden är det ett utmärkt tillfälle att låta oss isolera väggarna i samband med det.

losullsspecialisten kontaktaoss
losullsspecialisten_isoleravaggar

Isolera innervägg

Innerväggar – även kända som mellanväggar, är de väggar som skapar separata rum i en byggnad. Med hjälp av lösullens isolerskikt skapas goda förutsättningar för en ljudisolerad miljö med förbättrad komfort.

Isolera yttervägg

Ytterväggar utgör en betydande andel av värmeförlusten, och kan vara avgörande för att maximera energieffektiviteten. När du väljer att isolera ytterväggarna med lösull kan du förvänta dig ett behagligt inomhusklimat året runt, samtidigt som du minskar på värmeförlusterna.

Lösullsspecialisten – Intresserad av våra övriga tjänster?

Behöver du isolera en ny eller en äldre byggnad? Perfekt, då har du kommit rätt. Vi arbetar med cellulosabaserad lösullsisolering – en effektiv isoleringsprodukt med många miljöfördelar – och vi gör det i såväl nya som gamla byggnader.

Vi finns för dig som behöver:

Ny ikonnnnnnnnn blå med cirkel

Miljövänlig väggisolering i Enköping & Västerås

Oavsett om du bygger nytt, bygger till eller renoverar befintliga hus, är isolering med lösull det mest miljövänliga, kostnadseffektiva och kvalitativa alternativet. Söker du någon som isolerar väggar i Enköping och Västerås? Kontakta oss för att få den bästa lösningen av isolering till dina väggar.