Isolera taket i Enköping, Västerås & övriga Mälardalen

Ett bra isolerat tak sparar värmekostnaden och är en kostnadseffektiv lösning på sikt. Rätt isolering är nyckeln till att bibehålla värmen inomhus och samtidigt hålla kylan ute. Vi har isolerat tak både i Enköping & Västerås i alla olika utföranden. Otillgängligheten är aldrig ett problem, tack vare en stor maskinpark och kompetent personalstyrka är inga uppdrag omöjliga och vi ser med glädje fram emot att få hjälpa er.

Vi isolerar taket med lösull

Både när vi tilläggsisolerar samt isolerar taket vid ombyggnation & nyproduktion använder vi oss av lösullsisolering.

Lösull har många fördelar bland annat:

- Bästa isoleringsförmåga

- Obrännbart - Bästa brandklass

- Certiferad lösning av branschorganisationen

- Miljövarudeklarerad - EPD

- Lägsta lambda värde

- Snabb, smidig & enkel installation

När ska jag isolera taket?

Om du är boende i Enköping eller Västerås spelar mindre roll. Om du bygger nytt eller renoverar ett gammalt tak spelar även det mindre roll och om det är sommar eller vinter har heller ingen betydelse. Vi isolerar tak i Enköping & Väster med omnejd året runt, alla dagar. Ett väl isolerat tak skyddar givetvis mot vinterkylan men bibehåller även ett behagligt inomhusklimat på sommaren.

Tänk på att värmen i en fastighet alltid stiger uppåt mot taket och att taket således utgör den i särklass viktigaste delen i isoleringsarbetet.

Construction Worker Insulating Wall with Fiberglass Batt
Construction Worker Insulating Wall with Fiberglass Batt

Vad kostar det att isolera taket?

Våra priser skiljer sig från tak till tak men en sak som alltid kvarstår är att slutresultat alltid ska levereras med kvalité, i tid & över förväntan.

För att vi ska kunna ställa ut en offert med ett fast pris behöver vi lite mer information, maila in en förfrågan med så mycket underlag du kan så kontaktar vi dig och eventuellt kommer vi även vilja komma ut, kostnadsfritt och kolla på jobbet innan. Boende i Västerås och Enköping vi väntar på att få höra ifrån er.

Få ett snabbare kostnadsförslag för att isolera taket i Enköping & Västerås genom att fylla i vårt kontaktformulär här på hemsidan. Klicka på någon av nedanstående länkar.

Lösullsspecialisten – Intresserad av våra övriga tjänster?

Behöver du isolera en ny eller en äldre byggnad? Perfekt, då har du kommit rätt. Vi arbetar med cellulosabaserad lösullsisolering – en effektiv isoleringsprodukt med många miljöfördelar – och vi gör det i såväl nya som gamla byggnader.

Vi finns för dig som behöver: