Isolera huset med lösull i Enköping, Västerås & övriga Mälardalen

Vi hjälper dagligen kunder i Enköping & Västerås med omnejd med att isolera huset. Människan har sedan urminnes tider isolerat sina hem och använt olika material & metoder med varierade resultat. Allt ifrån torkade lavar och mossor till upphängda vävda tygstycken.

Vi använder oss självklart av mer moderna material och tillvägagångssätt, när vi tar oss an ett uppdrag att isolera huset eller byggnaden i Enköping eller Västerås med omnejd.

Vi hjälper dig isolera huset med lösull

När vi isolerar hus eller byggnader i Enköping & Västerås använder vi uteslutande lösullsisolering. Varför då undrar ni? Svaret är enkelt, slutresultatet blir långsiktigt kostnadseffektivt och huset tätt. Kommer ni kunna komma åt med maskinerna? När vi isolerar ett hus oavsett om ni befinner er i Enköping eller Västerås, spelar det ingen roll hur tillgängligheten eller grönytorna runtomkring är uppbyggda: Vi har maskiner & utrustning för att lösa alla uppdrag

Kontakta oss så genomför vi ett kostnadsfritt besök och kommer med ett pris för att isolera huset.

Det kommer både naturen och din plånbok att tacka dig för, under lång tid framöver.

IMG_0644
IMG_0340

Isolera huset i Enköping & Västerås med Lösullsspecialisten

Vi isolerar följande:

  • Botten-/mellanbjälklag.
  • Väggar
  • Alla sorters tak. Sida under uppbyggnad
  • Alla sorters vindar. Sida under uppbyggnad

Allt annat - Japp, vi kan isolera i princip vad som helst. Hör av dig så lägger vi upp en plan.

Vad kostar det att isolera huset?

Undrar du vad det kostar att isolera huset? Vår prislista och våra kalkyler skiljer sig från fall till fall beroende på omfattning och struktur, men en sak som alltid kvarstår är att slutresultat alltid ska levereras med kvalité, i tid & över förväntan. Vi kommer gärna ut till dig i Västerås och/eller Enköping för att ta reda på omfattningen och skapa oss en bild av uppdraget, därefter återkommer vi med en offert.

Önskar du att snabbt få en prisbild eller offert så kan du enkelt fylla i vårt offertformulär här på hemsidan. Vi ser fram emot att höra ifrån er. Vi hjälper dig att ta hand om huset eller byggnaden, innan problemet uppstår.

Lösullsspecialisten – Intresserad av våra övriga tjänster?

Behöver du isolera en ny eller en äldre byggnad? Perfekt, då har du kommit rätt. Vi arbetar med cellulosabaserad lösullsisolering – en effektiv isoleringsprodukt med många miljöfördelar – och vi gör det i såväl nya som gamla byggnader.

Vi finns för dig som behöver: