Mögelsanera vinden för bättre hälsa i Enköping, Västerås & övriga Mälardalen

Har du upptäckt svartmögel på vinden? Då är det bra att du vänder dig till oss. Vi avlägsnar mögel och ser till att det håller sig borta. Vi använder oss av den klorbaserade produkten AMP-91 som både dödar möglet och bleker de angripna träytorna.

Mögelsanering av vind med AMP-91

AMP-91 är en kraftfull saneringsvätska som har samma kemiska sammansättning som det medel som finns i vårt dricksvatten. Det låter kanske lite oroväckande, men du behöver inte oroa dig. Medlet i dricksvattnet bekämpar visserligen också mögel – men det är långt mindre koncentrerat än AMP-91.

Tjusningen med AMP-91 är att det behandlar ytor med mögel på ett otroligt effektivt sätt. Möglet blir ett minne blott och den behandlade ytan återfår sin forna glans. Helt perfekt för mögelsanering alltså. Det är viktigt att tillägga att medlet helst inte ska brukas av vem som helst. Vi är utbildade inom mögelsanering och använder både heltäckande mask och skyddskläder vid applicering.

Hör av dig till oss när du upptäcker svartmögel på vinden. Vi hjälper dig gärna!

Mögelsanering av vindar

Lösullsspecialisten – Intresserad av våra övriga tjänster?

Behöver du isolera en ny eller en äldre byggnad? Perfekt, då har du kommit rätt. Vi arbetar med cellulosabaserad lösullsisolering – en effektiv isoleringsprodukt med många miljöfördelar – och vi gör det i såväl nya som gamla byggnader.

Vi finns för dig som behöver: