Lösullsisolering – din isoleringsfirma i Västerås & Enköping - hela Mälardalen

Behöver du isolera en ny eller en äldre byggnad? Perfekt, då har du kommit rätt. Vi arbetar med cellulosabaserad lösullsisolering – en effektiv isoleringsprodukt med många miljöfördelar – och vi gör det i såväl nya som gamla byggnader.

Vi finns för dig som behöver:

Isolering cellulosa – nyproduktion

Ta hand om din nya byggnad redan från start. Isolera huset med riktigt bra material som är snällt mot naturen. Det kommer både du och din omgivning tjäna på – över lång tid framöver.

Vi hjälper dig att isolera:

  • botten-/mellanbjälklag
  • väggar
  • snedtak
  • vindsbjälklag

Undrar du vad det kostar att isolera med cellulosalösull? Våra priser ser olika ut beroende på vad du behöver isolera. Vi kommer gärna ut till dig i Västerås och Enköping för att ta reda på omfattningen av det du behöver hjälp med. Därefter återkommer vi med en offert.

Önskar du en snabbare hantering så kan du enkelt fylla i vårt offertformulär här på hemsidan. Och du, både besöket och formuläret är helt kostnadsfritt.

 

- Lösullsisolering Västerås                                          - Lösullsisolering Enköping

Isolering cellulosa – äldre byggnad

Många äldre byggnader är dåligt isolerade och blir därför kalla och ljudliga. När du investerar i tilläggsisolering av en isoleringsfirma som oss så investerar du i trivsel och ekonomisk hållbarhet. Boendet blir billigare att värma och tystare att bo i – precis som du vill ha det.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du behöver tilläggsisolera en äldre byggnad. Vi kommer gärna ut och gör en kostnadsfri besiktning för att ta reda på vad du behöver och återkommer sen med en offert.

Så här jobbar vi med lösullsisolering

Vår installation av cellulosalösull är väldigt effektiv. Dels tar det inte särskilt lång tid jämfört med andra metoder, dels blir det inte en massa spill kvar på arbetsplatsen. Och slutresultatet är både miljövänligt och ordentligt isolerande.

Processen:

  1. Vi kommer med lastbil fylld med cellulosafibrer
  2. Laddar inblåsningsmaskinen
  3. För inblåsningsslangen till önskad position
  4. Ställer in rätt tryck
  5. Kör i gång

Det blir inga skarvar och det material som blir över kan användas till nästa projekt.

 Kontakta oss om du vill veta mer om vår arbetsprocess.