Miljövänlig isolering med cellulosa i Enköping & Västerås

Naturlig och hållbar isolering med cellulosalösull

Vi använder oss av isoleringsmaterialet cellulosa, en produkt av naturen som bidrar till ett mer hållbart hem. Cellulosaisolering tillverkas av återvunnet tidningspapper och är det isoleringsmaterial som lämnar lägst CO2 avtryck efter sig.

Cellulosa har många fördelar. Med cellulosaisolering håller du värmen ute under sommaren och inomhus under vintern. Ett utmärkt material som hjälper er minska energiförbrukningen och uppvärmningskostnader. Det är inte bara en investering för ditt inomhusklimat. Det är en investering för både din plånbok och för miljön.

Isolera med cellulosa för ett friskare hem i Västerås och Enköping.

losullsspecialisten_isolering_cellulosa

Naturligt skönt för hemmet

Att cellulosaisolering utmärker sig gentemot andra material för isolering är inget nytt. Att isolera med cellulosa ger ett idealiskt skydd mot värme under varma månader. En värme som annars kan bli påfrestande för bland annat din sömn.

Effektiv värmeisolering

Cellulosaisolering har en mycket hög värmelagringskapacitet. Det innebär att det tar längre tid för värmen att ta sig igenom utsidan av konstruktionen till insidan. En till fördel med att isolera med cellulosa är att ljudisoleringen ökar och att oönskat ljud kan reduceras. Dessutom, ger cellulosa ert hem ett högt brandskydd. Cellulosaisolering är med andra ord en värdefull investering för dig och ditt hem.

losullsspecialisten kontaktaoss
Ny ikonnnnnnnnn blå med cirkel

Lösningsorienterat arbete

Vi isolerar hus med cellulosa hos dig i Västerås och Enköping. Konstruktionen fylls ut till 100% med cellulosaisolering, utan skarvar eller glipor. Oavsett vilket projekt vi tar oss an ser vi till att utföra en skräddarsydd isolering. Vi isolerar hos er utefter era behov.

Vi utför cellulosaisolering med hjälp av en isoleringsmaskin, via en slang direkt in i konstruktionen utan spill eller avfall. En och samma produkt används oavsett om isoleringen med cellulosa sker på vinden, taket eller väggen.

Skapa en sparbössa – Hur mycket kan vi hjälpa dig att spara med cellulosaisolering?

Isolering cellulosa – Nyproduktion

Ta hand om din nya byggnad redan från start. Isolera huset med riktigt bra material som är snällt mot naturen. Det kommer både du och din omgivning tjäna på – över lång tid framöver.
Vi hjälper dig att isolera:

- Botten-/mellanbjälklag
- Väggar
- Snedtak
- Vindsbjälklag

Undrar du vad det kostar att isolera med cellulosalösull? Våra priser ser olika ut beroende på vad du behöver isolera. Vi kommer gärna ut till dig i Västerås och Enköping för att ta reda på omfattningen av det du behöver hjälp med. Därefter återkommer vi med en offert

losullsspecialisten_offert_nyproduktion

Isolering cellulosa – Äldre byggnader

Många äldre byggnader är dåligt isolerade och blir därför kalla och ljudliga. När du investerar i tilläggsisolering av en isoleringsfirma som oss så investerar du i trivsel och ekonomisk hållbarhet. Boendet blir billigare att värma och tystare att bo i – precis som du vill ha det.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du behöver tilläggsisolera en äldre byggnad. Vi kommer gärna ut och gör en kostnadsfri besiktning för att ta reda på vad du behöver och återkommer sen med en offert.

losullsspecialisten_offert_tillaggsisoleringaldrehus

Lösullsspecialisten – Intresserad av våra tjänster?

Behöver du isolera en ny eller en äldre byggnad? Perfekt, då har du kommit rätt. Vi arbetar med cellulosabaserad lösullsisolering – en effektiv isoleringsprodukt med många miljöfördelar – och vi gör det i såväl nya som gamla byggnader.

Vi finns för dig som behöver: